BONDPLEX verkrijgbaar bij KC Professional Nederland B.V.

| Nieuws

bondplex-v1

BONDPLEX™; DOES YOUR HAIR HAVE A.B.S.?

Met BONDPLEX™ kun je highlighten, blonderen en kleuren naar hartenlust zonder dat het haar beschadigt. BONDPLEX™ bevat een revolutionair gepatenteerd complex van natuurlijk afgeleide actieve stoffen, ingekapseld in Niosomen. Niosomen zijn een innovatieve behandelingsmethode die 100% penetratie verzekerd in de haarcortex. Doordrenkt met de zogenaamde A.B.S. technologie, stelt BONDPLEX™ je in staat om zoveel te experimenteren met haar als je zelf wilt, zonder dat de kwaliteit/gezondheid van het haar achteruit gaat. Daarnaast is BONDPLEX™ zeer geschikt om als keratinebehandeling te gebruiken.

De in Zwitserland ontwikkelde formule creëert nieuwe verbindingen in het haar en herstelt de bestaande, terwijl het elasticiteit, sterkte, souplesse en een verbeterde conditie waarborgt. BONDPLEX™ gebruikt het BSC, Inc. Anti-Breakage System Technology™ (ABST), die is ontworpen om te worden toegevoegd aan chemische behandelingen (haarkleur of blondeer) of in combinatie kan worden gebruikt met elke willekeurige chemische haarbehandeling. Het voorkomt schade aan het haar.

BONDPLEX™ is perfect voor klanten met beschadigd haar, ontstaan door kleurbehandelingen. BONDPLEX™ heeft geen invloed op de verwerkingstijd, gebruik of het resultaat. Het werkt uitstekend met hairextensions en kan ook als behandeling op zich gebruikt worden.

Terug naar het overzicht