Four Reasons Professional – pure premium, voor jou en je haar

| Nieuws

Spreek vriendelijk tegen jezelf

Wij bij Four Reasons geloven dat iedereen op zijn mooist is wanneer je jezelf bent. We willen het concept van schoonheid diversifiëren, waardoor mensen zich mooi voelen. Dat is de kern van ons merk en onze producten. We willen iedereen aanmoedigen om zijn eigen, unieke goede eigenschappen te zien en te herinneren dat er veel soorten schoonheid zijn en dat ze niet in één vorm passen.

We hebben een nieuwe lijn van verzorgings- en stylingsproducten gelanceerd, Four Reasons Professional. Wij geloven dat door samen te werken met professionele haarstylisten we dagelijkse ervaringen van goed zelfrespect voor mensen kunnen creëren. Dat begon met het idee om een ​​haarproductlijn te creëren die goede haardagen geweldig maakt en zelfs de slechte haardagen beter. Four Reasons Professional zal hier snel zijn.

Four Reasons Professional – pure premium, voor jou en je haar

Je kent jezelf en weet wat je wilt. Je toont je sterke kanten en durft te zijn wie je echt bent. We hebben de Four Reasons Professional productlijn voor jou gemaakt, omdat jij iets unieks moois verdient.

#1 High-quality salon producten

Four Reasons Professional producten zijn ontworpen voor de veeleisende behoeften van professionele haarstylisten en ze zijn op een ecologische manier gemaakt van hoogwaardige, veganistische ingrediënten. De producten worden door professionele haarprofessionals getest op echte haarmodellen tijdens de productontwikkeling, om er zo voor te zorgen dat ze precies werken zoals we dat willen.

#2 Luxueuze parfums en formules

De heerlijke geuren en formules van de Four Reasons Professional producten maken haarverzorging een verwennend feel-good moment. Ze brengen een vleugje luxe midden in het drukke dagelijkse leven of geven de finishing touch voor een feest. Het is gemakkelijk om de geschikte producten te kiezen op basis van jouw haartype, jouw wensen of behoeften.

#3 Ethische & ecologische keuze

De Four Reasons Professional productlijn weerspiegelt onze waarden – het creëren van duurzame producten op een ecologische en ethische manier is belangrijk voor ons. Four Reasons Professional producten worden gemaakt van 100% veganistische ingrediënten. We hebben onder meer gekozen voor gerecycleerde kunststof en op suikerriet gebaseerd bioplastic als verpakkingsmateriaal. We wilden de CO2-voetafdruk van de producten minimaliseren door deze dicht bij ons te fabriceren; de verzorgingsproducten worden geproduceerd in Finland en de stylingsproducten in Europa.

#4 Professional resultaten thuis

Four Reasons Professional is precies wat de naam doet vermoeden – een echte professional voor haarverzorging en styling. De producten brengen elke dag de beste eigenschappen van je haar tot uiting – je kunt rekenen op mooie, stijlvolle resultaten thuis, gemakkelijk en snel. Het lijkt nog nooit zo eenvoudig geweest.

Shampoos & conditioners

De hoogwaardige Four Reasons Professional verzorgingsproducten doen wonderen voor je haar, op een professionele manier. De formules reinigen, conditioneren en verzorgen verschillende haartypes op de best mogelijke manier. Vind de haarproducten die perfect zijn voor jou en creëer bij elk gebruik een klein wonder!

Styling & finishing products

Het is gemakkelijk om duurzame, hoogwaardige haarstijlen te creëren met onze stylingsproducten van Four Reasons Professional. De formules zijn ontwikkeld voor de veeleisende behoeften van professionele haarstylisten en ze werken fantastisch in de dagelijkse styling en het maken van gala/opsteekkapsels. Door verschillende producten te combineren, kun je een stijl creëren die de beste kwaliteiten van jouw haar naar voren brengt – er zijn producten ontworpen voor elk haartype en elke stijl. Jij bent klaar voor elke nieuwe dag en nacht. Breng je stijl naar het volgende niveau!

Terug naar het overzicht