Kappersproducten

KC Professional Nederland levert kappersproducten van het gelijknamige merk KC Professional. We zijn als ervaren ondernemers in de kappersbranche in 2016 van start gegaan met KC Professional Nederland. Met een kundig team staan wij klaar voor al uw vragen, opmerkingen en bestellingen.
In onderstaande tekst lichten wij graag de verschillende kappersproducten van KC Professional toe.

FOUR REASONS KAPPERSPRODUCTEN

De productlijn van Four Reasons is compleet en voorziet op innovatieve wijze in de reiniging, conditioning en styling van het haar. Alle kappersproducten zijn speciaal ontworpen voor het Europese haartype en het gehele assortiment is ontwikkeld door de top van toonaangevende professionals in de haarindustrie. De producten bevatten alleen natuurlijke, verzorgende ingrediënten. Aloë Vera kalmeert en hydrateert, limoenextract zorgt voor volume en olijfolie-extract beschermt de haarkleur. Natuurlijk voedende plantenextracten en eiwitten versterken fijn haar.
Het met meerdere prijzen bekroonde ontwerp van de producten is direct herkenbaar en uniek. Geavanceerde, hoogwaardige ingrediënten met natuurlijke extracten garanderen efficiënte producten, die ook nog zeer aantrekkelijk geprijsd zijn.
Kappersproducten

FOUR REASONS BLACK EDITION

Four Reasons Black Edition is een premium selectie van moderne, technisch hoogwaardige kappersproducten, die ontwikkeld zijn om aan de behoeften en eisen van kappers te voldoen. Elk product uit de lijn heeft een doelgerichte werking en geeft het haar de touch die het nodig heeft.
Er zijn vele soorten haartypen, die verschillende hoeveelheden kleurbescherming, volume en vocht nodig hebben. Alle producten van de Black Edition reinigings- en verzorgingslijn bevatten de benodigde vochtinbrengende ingrediënten – kies het perfecte product voor wat je haar nodig heeft.
Kappersproducten

NO NOTHING KAPPERSPRODUCTEN

No nothing kappersproducten zijn speciaal ontworpen voor de gevoelige huid. Ze bevatten alleen ingedriënten die het haar echt nodig heeft en bevatten geen irriterende ingrediënten. No nothing is daarom de perfecte keuze voor iedereen die voorzichtig wil zijn met hun haar, maar ook mensen die een gevoelige huid hebben. Alle producten zijn getest en goedgekeurd door objectieve dermatologen. De producten hebben een zeer hoge kwaliteit, waarmee bewezen wordt dat gevoeligheid een geode zaak is en zeker geen nadeel!
Ze JA tegen producten met alleen goede ingrediënten, maar:

    • zonder parabenen
    • zonder kleurstoffen
    • zonder parfum

Professionele kappersproducten

COLOR MASK

Color Mask is een uniek en intensief treatment die de aanwezige tint van de huidige haarkleur behoudt en verdiept. De treatments van Color Mask bevatten provitamine B5 en keratinederivaten die op efficiënte wijze chemisch behandeld en beschadigd haar reconstrueren en herstellen.
Het treatment laat gekleurd haar weer opleven en brengt onmiddelijk de glans en vitaliteit terug van net gekleurd haar. Het Color Mask reconstruerende treatment onderhoudt en verfrist de bestaande haarkleur tussen de bezoeken aan de kapsalon door, maar kan ook worden gebruikt om een tint aan te brengen in (gekleurd) haar. Alle 15 prachtige tinten van Color Mask kunnen met elkaar worden gemengd om zo de unieke kleur te creëren die perfect past bij jouw haar.
Wanneer je je haarkleur wilt behouden of opfrissen, gebruik dan een kleine hoeveelheid van het Color Mask treatment. Een grotere hoeveelheid geeft een interser en dieper resultaat.
color_mask_200ml_kaikki-2-rivia

COLOR MASK PAINT

Color Mask Paint is een pigmentrijke kleur die klaar voor gebruik is. De Color Mask Paint collectie bestaat uit 11 kleuren; 8 intensieve shock kleuren en 3 pasteltinten. Afhankelijk van de hoeveelheid kleur en de gebruikte techniek, kunnen zeer verassende effecten worden behaald. Van opvallende Avant Garde effecten tot subtiele tinten; alles is mogelijk met Color Mask Paint. De kleur blijft 5 tot 30 wasbeurten behouden, afhankelijk van de poreusheid van het haar en factoren zoals blootstelling aan zonlicht. Color Mask Paint Pastel White is een mixtint die de overige 11 tinten lichter maakt, om zo een pastel effect te creëren.
color_mask_paint_1

MEER INFORMATIE OVER ONZE KAPPERSPRODUCTEN?

Wil je meer weten over onze kappersproducten, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij geven u graag meer informatie over onze verschillende productenlijnen.