NU VERKRIJGBAAR: Four Reasons OPTIMA!

| Geen categorie

Four Reasons OPTIMA

Hoe ziet jouw droom haarkleur eruit? We stelden deze vraag aan een duizend haarstylisten om de perfecte haarkleurlijn te creëren. We selecteerden de belangrijkste wensen uit de antwoorden en ontwikkelden onze nieuwe kleurenlijn, Optima, op basis van die wensen. Optima vervaagt de grens tussen permanente en semi-permanente kleuren – u kunt dezelfde veelzijdige kleurenlijn gebruiken voor allerlei soorten kleurwerk dat nodig is in de salon. De tinten zijn prachtig doorschijnend en uitzonderlijk diep tegelijkertijd.

 

Optima is parfumvrij en 100% veganistisch. De consistentie is rijk, maar zeer eenvoudig te mengen en een absoluut genot om toe te passen. Plantaardige herstellende en hydraterende technologie in combinatie met voedende natuurlijke oliën maken haarkleuring een luxe moment.

 

Je kunt de beleving personaliseren volgens de wensen van de klant met de geurende Optima Mood Booster drops. Optima’s sterke punten zijn een uitstekende dekking en zeer tonale schakeringen die u kunt aanpassen aan de situatie. Het is ook een kleurlijn die heel gemakkelijk te gebruiken is en een schitterende, kristalachtige glans aan het haar geeft. Na het kleuren heeft het haar een diepe, glanzende toon en voelt het uiterst zacht aan.

 

De wereld van kleur:
Optima is uitzonderlijk toonrijk zonder ooit gekleurd of oververzadigd met kleur te lijken. De tinten zijn gemakkelijk te mengen, maar werken ook goed op zichzelf. De resultaten zijn gemakkelijk te voorspellen – de kleuren zijn betrouwbaar en de logica erachter is gemakkelijk te begrijpen.

 

Wil jij kennismaken met OPTIMA? Meld je dan snel aan voor een van de demonstraties, die gegeven worden in de Four Reasons Studio in Almelo. Aanmelden kan bij je vertegenwoordiger of bij de binnendienst (085-02390530.

Demonstratie data:

  • 15 april  (9.00 – 12.00) VOL GEBOEKT
  • 17 april (18.00 – 21.00) VOL GEBOEKT
  • 6 mei (15.00-18.00)
  • 13 mei (9.00 – 12.00)

Terug naar het overzicht