Missie

KC Professional Nederland is distributeur van de producten van KC Professional en levert alleen aan professionele kapsalons. We werken nauw samen met de Finse ontwikkelaars van deze producten (Miraculos Oy), om altijd op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen en zo onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Wij hechten veel waarde aan een kleinschalige organisatie waar louter zeer kundige en betrokken werknemers werken. Jij verdient als klant het beste en daar gaan wij als team voor. Snelle, kloppende leveringen, korte lijnen onderling en met onze klanten en goede technische ondersteuning bij het gebruik van de producten.

Onze ambitie is om jou als klant van dienst te zijn door kwalitatief goede producten te leveren met een zeer aantrekkelijke prijs. We leveren niet aan de eindconsument zelf, maar alleen aan professionele kapsalons. De producten worden niet verkocht bij groothandelaren en/of online. Dat is onze kracht; wij geloven in het vakmanschap van de kapper en vinden daarom dat zij het advies en de verkoop van producten moeten doen.

Visie

Ook al zal ook KC Professional Nederland meegroeien in alle economische ontwikkelingen, wij blijven ten aller tijden geloven in de nauwe samenwerking tussen ons bedrijf en onze klanten. We willen de lijnen kort houden en elke kapsalon, ambulant, klein of juist groot, op de beste wijze van dienst zijn.

Wij hebben nauw contact met de ontwikkelaars van de producten van KC Professional en volgen alle trends en ontwikkelingen nauwlettend, zowel van KC Professional als van de algehele kappersbranche.

Omdat wij vinden dat jij als kapper het beste verdient, zullen wij gratis trainingen aanbieden voor onze kleurklanten.